Microdata Finland Oy - Tietoliikennetukkuri


Valmistajat

Microdata - Palvelut

Ratkaisukonsultaatio
Yrityksemme tarjoaa maksutonta konsultaatioapua sinulle ja asiakkaillesi. Kun on tarve toteuttaa mikä hyvänsä hanke, ota meihin yhteyttä ja kerromme vaihtoehtoja toteutustavoista sekä siihen soveltuvimmista tuotteista.

Myynti
Kun haluat henkilökohtaista palvelua - soita meille. Myyntiryhmämme on olemassa vain Teitä varten ja vastaamme mielellämme kaikkiin myyntiin- ja tuotteisiin liittyviin kysymyksiin.

Kenttämyyntipalvelut
Kun tarvitset lisätietoa tuotteista tai lisätietoa yrityksestämme, tulemme mielellämme kertomaan lisää - myös paikanpäälle. Osallistumme myös asiakastilaisuuksiin sekä messutapahtumiin.

Lisäarvopalvelut
Yrityksemme tarjoaa useita varaston sisällä tapahtuvia (esim. tarroitus) sekä toimituksiin liittyviä lisäarvopalveluja (esim. laitteistojen esikonfigointia).

Tekninen tuki
Tekninen tuki palvelee jälleenmyyjiä, yhteistyökumppaneita sekä loppukäyttäjiä kaikissa tuotteisiin liittyvissä teknisissä kysymyksissä.

Takuuvaihto ja RMA
Microdata Finland Oy pyrkii maahantuomaan vain korkealaatuisia tuotteita, jotta mahdolliset takuuvaihtojen määrä ja muut rasitteet ovat minimoituja. Suoritamme myös itse tuotteiden auditointeja ennen niiden maahantuonnin aloittamista. Yrityksemme vastaa kaikkien maahantuomiensa laitteiden takuu- sekä RMA-käsittelystä. Pitääksemme palvelun korkeatasoisena, tehokkaana ja nopeana, emme ole halunneet ulkoistaa tätä palvelua vaan yrityksemme hoitaa takuuasiat itse ilman välikäsiä.

eKauppa
Jälleenmyyjien ja yhteistyökumppaneiden sähköinen kauppapaikka ja tuotteiden tietopankki, joka mahdollistaa tilausten käsittelyn, hintojen ja saldojen selaamisen.