Microdata Finland Oy - Tietoliikennetukkuri


Valmistajat

WT-885

Kuluttajanhintainen GSM-pöytäpuhelin markkinoille - Witura WT-885

Julkaistu: 16.09.2007

Witura on tuonnut uuden entistä edullisemman GSM-pöytäpuhelimen markkinoille, joka soveltuu hintansa puolesta kuluttajasegmenttiin. WT-885 on  ulkoisesti kuten tavallinen pöytäpuhelin, mutta on varustettu SIM-korttipaikalla ja toimii langattomasti GSM-tekniikalla. Näin laitteeseen on yhdistetty pöytäpuhelimesta tuttu käytön helppous sekä 2000-luvun langaton puhelintekniikka. GSM-pöytäpuhelin tuo kustannussäästöjä useissa eri käyttökohteissa ja ympäristöissä:

KODIN "LANKAPUHELIN":
Monessa kodissa perinteet velvoittavat ja osittain tunnesyistä ei haluta luopua lankaliittymästä - vaikka järkisyyt eivät sitä puoltaisikaan. Kotona halutaan pitää yksi "meidän kodin" kiinteä puhelinliittymä, johon vanhemmat, sukulaiset sekä ystävät voivat soittaa. Perinteisestä lankaliittymästä peritään kuitenkin merkittäviä kuukausittaisia liittymämaksuja, joten yksittäisten puheluiden hinnat kasvavat varsin arvokkaiksi. WT-885 tarjoaa mahdollisuuden kodin kiinteän puhelimen sekä numeron pitämiseen ja tuo samalla selvää kustannussäästöä kuukausimaksuissa sekä soitetuissa puheluissa.

PÖYTÄPUHELIN IKÄIHMISILLE JA LAPSILLE:
WT-885 soveltuu erityisen hyvin niille, jotka ovat tottuneet perinteiset puhelimen käyttöön.  Esim. ikäihmisillä mutkikkaat matkapuhelimet jäävät helposti käyttämättä, koska niiden käytössä vaaditaan liikaa teknistä osaamista sekä toimintojen muistamista, kuten akun lataaminen. Isot ja selkeät näppäimet ovat helposti luettavissa ja painettavissa. Myös lapsille tavallisen yksinkertainen puhelinlaite on helpompi käyttää.

MÖKKIPUHELIN:
Vaikka useimmilla ihmisillä on käytössään matkapuhelin, on hyvin perusteltua pitää mökillä omaa erillistä puhelinliittymää. Mökkipuhelin tarjoaa saavutettavuuden lisäksi elintärkeää turvallisuutta: Erilaisissa hätä- ja onnettomuustilanteisssa on ensisijaisen tärkeää, että apu saadaan kutsuttua paikalle mahdollisimman nopeasti. Langattomalla GSM-tekniikalla toimiva pöytäpuhelin ei myöskään ole yhtä altis vikaantumisille kuten tavallinen lankapuhelin. Akulla varustettu WT-885 toimii myös sähkökatkosten yhteydessä ja mahdollistaa hätäpuhelut vaikka ilman SIM-korttia. Witura WT-885 sopii myös syrjäiseen korpimökkiin, sillä siinä on vakiona tehokas irroitettava GSM-antenni. Ääritilanteissa antenni on vaihdettavissa ulkoiseen antenniin kuuluvuuden parantamiseksi.

YRITYKSEN VIRTUAALIVAIHTEESEEN:
Monissa yrityksissä ei ole enää erillistä puhelinvaihdetta ollenkaan, vaan vaihdepalvelut on toteutettu nykyaikaisesti virtuaalipalveluna operaattorin avulla. Näin myös perinteisistä puhelinkoneista ollaan luovuttu ja yrityksen alaliittymät ovat tavallisia GSM-liittymiä.

PÖYTÄPUHELIN MUUTTIVIIN TILANTEISIIN:
"Kiinteä" mutta liikuteltava heti käyttövalmis pöytäpuhelin messuille, seminaareihin, näyttelyihin, neuvotteluhuoneeseen, rakennustyömaalle, muuttoihin, väliaikaisiin tiloihin jne.

Witura WT-885 on markkinoiden edullisin GSM-pöytäpuhelin. Sen suositushinta on 149eur (alv22).

Witura WT-885 tekniset tiedot:
- GSM-taajuusalueet: 900/1800MHz
- Handsfree-kaiutinpuhelintoiminto
- SMS-tekstiviestituki
- LCD-näyttö: 128x64 pikseliä
- Caller ID, soitonsiirto, uudelleenvalinta, pikavalinta
- Puheluhistoria: 10x viimeistä soitettua/vastattua/vastaamatonta puhelua
- Puhelinluettelo (sisäinen 200x muistipaikkaa tai SIM-kortti)
- Käyttölämpötila: -10°C...55°C
- Puheaika akulla: 2-3h
- Valmiusaika akulla: 48-72h
- Mitat: 196 x 185 x 65mm
- Paino: 1kg
- RS-232 sarjaportti päivityksiä varten
- CE-hyväksytty

Retail-pakkauksen mukana toimitetaan GSM-pöytäpuhelin, irroitettava GSM-antenni, ulkoinen virtalähde sekä suomenkieliset käyttöohjeet.

Witura GSM-pöytäpuhelimia maahantuo Suomessa tietoliikennetukkuri Microdata Finland Oy (www.microdata.fi).

Witura WT-885-esite:
http://www.microdata.fi/pdf/Microdata/Microdata_GSM-poytapuhelin.pdf

Witura WT-885-tuotekuvat:
http://www.microdata.fi/Images/hires/Witura/WITURA-WT-885.jpg
http://www.microdata.fi/Images/hires/Witura/WITURA-WT-885_retail.jpg