Microdata Finland Oy - Tietoliikennetukkuri


Valmistajat

THINK TIT-900

Helppokäyttöinen ja halpa GSM-pöytäpuhelin markkinoille

Julkaistu: 08.01.2008

THINK on tuonnut uuden entistä helppokäyttöisemmän GSM-pöytäpuhelimen markkinoille, joka soveltuu hintansa puolesta myös tavallisille kuluttajille.

THINK TIT-900 on helppokäyttöinen ja laadukas GSM-pöytäpuhelin. TIT-900 on ulkoisesti kuten tavallinen pöytäpuhelin, mutta se on varustettu SIM- korttipaikalla ja toimii langattomasti GSM-tekniikalla. Näin laitteeseen on yhdistetty pöytäpuhelimen helppokäyttöisyys sekä nykyaikainen langaton puhelintekniikka. Markkinoiden edullisin GSM-pöytäpuhelin ei pelkästään tarjoa toimivaa ratkaisua moniin käyttötarkoituksiin vaan tuo myös selvää rahallista hyötyä käyttäjilleen.

KODIN "LANKAPUHELIN" GSM-TEKNIIKALLA:
Monessa kotitaloudessa perinteet velvoittavat ja osittain tunnesyistä ei haluta luopua lankaliittymästä - vaikka järkisyyt eivät sitä puoltaisikaan.

Kotona halutaan pitää yksi "meidän kodin" kiinteä puhelinliittymä johon vanhemmat, sukulaiset sekä ystävät voivat soittaa. Perinteisestä lankaliittymästä peritään kuitenkin merkittäviä kuukausittaisia liittymämaksuja, joten yksittäisten puheluiden hinnat voivat kasvaa varsin arvokkaiksi - varsinkin kun suurin osa puheluista soitetaan matkapuhelimeen!

TIT-900 tarjoaa mahdollisuuden säilyttää kotitaloudessa yksi kiinteä puhelin jolla on kiinteä muuttumaton puhelinnumero. Samalla saavutetaan kustannussäästöä kuukausimaksuissa sekä soitetuissa puheluissa.

PÖYTÄPUHELIN IKÄIHMISILLE JA LAPSILLE:
TIT-900 soveltuu erityisen hyvin niille, jotka ovat tottuneet perinteisen puhelimen käyttöön. Senioreilla mutkikkaat matkapuhelimet jäävät helposti käyttämättä, koska niiden käytössä vaaditaan liikaa teknistä osaamista, tarkkaa näköä, vakaata kättä sekä toimintojen muistamista kuten akun lataaminen. Isot ja selkeät näppäimet ovat helposti luettavissa ja painettavissa. Myös lapsille tavallinen yksinkertainen puhelinlaite on helpompi käyttää: Nostetaan luuri ylös, valitaan numero ja puhelu yhdistään.

Pikavalintanäppäimet kymmenelle lähikontaktille!

MÖKKIPUHELIN - MYÖS TUNTURIIN JA SAARISTOON:
Vaikka useimmilla ihmisillä on GSM-matkapuhelin, on perusteltua pitää mökillä omaa erillistä puhelinliittymää. Mökkipuhelin tarjoaa saavutettavuuden lisäksi turvallisuutta: Erilaisissa hätä- ja onnettomuustilanteissa on elintärkeää, että apu saadaan kutsuttua paikalle mahdollisimman nopeasti.

Kiinteästi asennettu pöytäpuhelin ei huku tai putoa maastoon - eikä lakkaa toimimasta vaikka laturi olisi kateissa. Langattomalla GSM-tekniikalla toimiva pöytäpuhelin ei myöskään ole yhtä altis ukkosvikaantumisille kuten tavallinen lankapuhelin, koska sitä ei ole kytketty ilmassa kulkeviin puhelinjohtoihin. Akulla varustettu TIT-900 toimii myös sähkökatkosten yhteydessä ja mahdollistaa hätäpuhelut vaikka ilman SIM-korttia. THINK TIT- 900 sopii myös syrjäiseen korpimökkiin, sillä siinä on vakiona tehokas irrotettava GSM-antenni. Kovaa pakkastakin kestävä TIT-900-puhelimen antenni on vaihdettavissa ulkoiseen antenniin kuuluvuuden parantamiseksi ja saaristossa toteuttaa akkujen lataaminen aurinkopaneelilla!

YRITYKSEN VIRTUAALIVAIHTEESEEN PUHELINLAITTEEKSI:
Monissa yrityksissä ei ole enää erillistä puhelinvaihdetta ollenkaan, vaan vaihdepalvelut on toteutettu nykyaikaisesti virtuaalipalveluna operaattorin avulla. Näin myös perinteisistä puhelinkoneista on luovuttu ja yrityksen alaliittymät ovat tavallisia GSM-liittymiä.

Virtuaalivaihdetoteutuksiin THINK TIT-900 tarjoaa työpisteeseen oivallisen puhelinlaiteratkaisun: TIT-900 on tyylikkäästi suunniteltu yritystason laadukas pöytäpuhelin, jossa on monipuoliset ominaisuudet niitä kaipaaville: soitonsiirrot, pikavalinnat, uudelleenvalinnat, kaiutinpuhelintoiminto, SMS- tekstiviestituki, muistipaikat, soittohistoria jne.

PÖYTÄPUHELIN MUUTTIVIIN TILANTEISIIN:
"Kiinteä" mutta liikuteltava heti käyttövalmis pöytäpuhelin mm. seuraaviin käyttötarkoituksiin: messuille, seminaareihin, näyttelyihin, neuvotteluhuoneeseen (kaiutinpuhelinominaisuudet), rakennustyömaalle, muuttoihin, väliaikaisiin toimitiloihin ja tapahtumiin.

Tuotepakkauksen mukana toimitetaan GSM-pöytäpuhelinlaite, irrotettava GSM- antenni, ulkoinen virtalähde sekä selkeät suomenkieliset käyttöohjeet.

THINK GSM-pöytäpuhelimia maahantuo Microdata Finland Oy (www.microdata.fi) ja laitteen suositushinta on 149eur (alv22).

THINK TIT-900-esite:
http://www.microdata.fi/pdf/Microdata/Microdata_GSM-poytapuhelin.pdf

THINK TIT-900-tuotekuva:
http://www.microdata.fi/Images/hires/THINK/THINK-TIT-900.jpg

THINK web-sivut:
http://www.thinktech.com.cn

TIT-900 tekniset tiedot:

- GSM-taajuusalueet: 900/1800MHz
- Handsfree-kaiutinpuhelintoiminto
- Erilliset pikavalintanäppäimet (10x)
- Irroitettava luuri (RJ-11-liittimet)
- Seinäkiinitettävä
- SMS-tekstiviestituki
- LCD-näyttö: 128x64 pikseliä
- Caller ID, soitonsiirto, uudelleenvalinta, pikavalinta
- Puheluhistoria: 10x viimeistä soitettua/vastattua/vastaamatonta puhelua
- Puhelinluettelo (sisäinen 200x muistipaikkaa tai SIM-kortti)
- Käyttölämpötila: -15°C...60°C
- Puheaika akulla: 4-6h
- Valmiusaika vaihdettavalla akulla: 5-7 vrk
- CE-hyväksytty