Microdata Finland Oy - Tietoliikennetukkuri


Valmistajat

MapFactor VTU 009

Edullinen ajoneuvoseurantajärjestelmä ammattikäyttöön

Julkaistu: 14.11.2007

MapFactor VTU 009 (Vehicle Tracking Unit) on uuden sukupolven monipuolinen ajoneuvoseurantajärjestelmä, joka mahdollistaa yhden tai useamman ajoneuvon realiaikaisen seurannan. GPS-paikannusta sekä langatonta GSM/GPRS-mobiiliverkkoa hyödyntävä VTU 009 soveltuu kaikentyyppisten ajoneuvojen ja kohteiden seurantalaitteeksi:

  • henkilöautot / pakettiautot / maastoautot
  • kuorma-autot / rekat / kontit
  • linja-autot / pikku-bussit / taksit
  • tilausajoneuvot / vuokra-autot
  • traktorit / maansiirtokoneet / metsäkoneet
  • poliisiautot / ambulanssit / paloautot
  • junat / raitiovaunut / veneet / lentokoneet
  • moottoripyörät / moottorikelkat / ralliautot
  • arvo-ajoneuvot / sotilasajoneuvot jne...

Tuotepakkaus tarjoaa helposti käyttöönotettavan valmiin ratkaisukokonaisuuden. Toimiakseen järjestelmä tarvitsee vain SIM-kortin sekä internet-yhteydellä varustetun Windows-tietokoneen.

Pienikokoinen VTU 009-seurantalaite asennetaan kiinteästi ajoneuvoon. Tärinää kestävä seurantalaite lähettää paikkatietoa GPRS-mobiiliverkon yli MapFactorin varmennetulle palvelimelle, josta MapExplorer-seurantaohjelmisto pystyy seuraamaan ajoneuvon paikka-, nopeus-, korkeus-, anturi- sekä hälytystietoja reaaliajassa. Laite voidaan ohjelmoida lähettämään myös SMS-tekstiviestejä erilaisissa hälytystilanteissa.

Markkinoiden muista ajoneuvoseurantajärjestelmistä poiketen MapFactor VTU 009 on edullinen. Sen käyttöönottokustannukset ovat kertaluontoiset ja kiinteäksi käyttökustannukseksi jää ainoastataan GPRS-datasiirtokustannus (5-10eur/kk/ajoneuvo). MapFactor tarjoaa myös edulliset ohjelmisto- ja karttapäivitykset. Näin järjestelmä antaa yrityksille, yhteisöille ja viranomaisille todellisen mahdollisuuden tehostaa toimintaansa nykyaikaisen ajoneuvoseurantateknologian avulla.

MapExplorer-ohjelmisto sisältää tarkat ja viimeisimmät katutason (TeleAtlas 2007) vektorikartastot koko Euroopan alueelle, mukaanlukien Itä-Eurooppa.

MapFactor (http://www.mapfactor.com/) paikannus-tuotteita maahantuo Suomessa tietoliikennetukkuri Microdata Finland Oy (www.microdata.fi).

MapFactor VTU-009-lisätietoa:
Tuote-esite: http://www.microdata.fi/pdf/Microdata/Microdata_Ajoneuvoseuranta.pdf
Käsikirja:    http://www.microdata.fi/pdf/MapFactor/VTU009.pdf

Tuotekuva: http://www.microdata.fi/Images/hires/MapFactor/MapFactor_VTU009.jpg