Microdata Finland Oy - Tietoliikennetukkuri


Valmistajat

HomePNA

Microdata Finland Oy jatkaa HomePNA-tuotteiden maahantuontia

Julkaistu: 23.04.2007

NetSys tuo markkinoille RoHS-yhteensopivan HomePNA-Ethernet-sillan

Useista muista tietoliikennetukkureista poiketen, Microdata Finland Oy (www.microdata.fi) on luvannut jatkaa HomePNA-tuotteiden maahantuontia niin kauan, kuin tuotteita valmistetaan maailmalla ja tuotteille on kotimaista kysyntää.

Uutena tuotteena HomePNA-sektorille NetSys esittelee maailman ensimmäisen RoHS-määräysten mukaisen HomePNA-Ethernet-muuntimen. NetSys NH-300SP mahdollistaa kaikkien Ethernet-liitäntäisten laitteiden kytkemisen osaksi HomePNA-verkkoa, kuten PC/MAC/Linux-tietokoneet, langattomat WLAN-tukiasemat, verkkokirjoittimet, pelikonsolit, IP-turvakamerat ja VoIP-puhelimet. NH-300SP Ethernet-sillassa on kaksi 10/100BaseT-porttia, joten siihen voidaan kytkeä samanaikaisesti kaksi Ethernet-laitetta. Metallikoteloidun laitteen puhelinportti on varustettu analogiasuotimella, mikä parantaa yhteyksiä pitkillä tai häiriöisillä puhelinlinjoilla.

Kahden NH-300SP Ethernet-muuntimen avulla voidaan helposti toteuttaa myös Ethernet -verkkojen ja -laitteiden yhdistäminen (Point-to-Point) tavallisen puhelinkaapelin avulla.

NetSys-tuottteita maahantuo Suomessa tietoliikennetukkuri Microdata Finland Oy.

NetSys NH-300SP -tuotekuva:
http://www.microdata.fi/Images/hires/NetSys/NETSYS-NH-300SP.jpg

Microdata Finland Oy HomePNA-tuotteet:
http://www.microdata.fi/pdf/Microdata/Microdata_HomePNA.pdf